Gustoase, sănătoase şi prompt livrate, 

SALATELE şi preparatele low-fat

de la SalAdina sunt un prânz perfect la birou sau acasă


La SalAdina ai de unde alege:

15 feluri de salate, colorate si pline de vitamine, disponibile zilnic. Ingredientele proaspete, atent selectate şi combinate cu măiestrie şi bun gust de echipa SalAdina, te vor convinge că aici găsesti cea mai bună salată din oraş. Încercăm să folosim cât mai multe produse locale pentru mai multă savoare şi prospeţime, iar dressingurile noastre mereu proaspete nu contin niciun fel de aditivi. Dressingul se livrează în sosiere separate şi, de asemenea, majoritatea salatelor sunt însoţite de o porţie de focaccia crocantă şi condimentată cu ierburi aromatice. 

 

Preparatele Low Fat sunt o alegere inspirată dacă preferi mâncarea fără prăjeli şi grăsimi. Preparatele noastre sunt de inspiraţie asiatică şi conţin piept de pui, legume, sos dulce-acrişor sau sos teriyaki.

 

SUPA CREMĂ e 100% naturală, consistentă şi săţioasă. Crutoanele crocante aduc un plus de savoare acestui produs vegetarian.

 

Ca DESERT vă recomandăm carrot cake, al cărui gust dulce provine în principal din morcovi şi mai puţin din zahăr. Clătitele, de asemenea, sunt irezistibile, fie că preferi ca umplutură gemul de casă sau ciocolata.

Pentru varietate, avem si ALTE PREPARATE, cum ar fi pieptul de pui crocant cu orez sau pastele milanese. 

 

Filosofia noastra: Preparate inedite, calitate constantă, clienţi satisfăcuţi!

ATENŢIONARE:  Salatele şi preparatele noastre conţin fie în reţetă, fie ca urmare a procesului de elaborare, alimente susceptibile a provoca alergii, şi anume: gluten, ouă, peşte, produse derivate din lapte, arahide, ţelină, produse derivate din soia, muştar şi seminţe de susan.

 

INFORMATII NUTRITIONALE

 

© 2015 - 2020 DADIVA NET SRL

  • facebook-square